Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Politie zoekt getuigen van meerdere woninginbraken in Meerkerk

112 1.690 keer gelezen

MEERKERK • De politie is op zoek naar getuigen van meerdere woninginbraken die afgelopen zaterdag 4 februari in Meerkerk plaatsvonden aan de Blommendaal.

Volgens de politie werden meerdere woningen in het dorp bezocht door een inbreker, die er ook in slaagde spullen mee te nemen. Ook werd er in de straat een poging gedaan om in te breken bij een bestelbus. Gezien de locatie en het moment sluit de politie niet uit dat dezelfde verdachte hiervoor verantwoordelijk is. 

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en mogelijk zijn er camerabeelden van de verdachten. Dit beeldmateriaal wil men graag hebben. Eenieder die beschikt over filmpjes kan deze hier uploaden.

Mensen die over andere informatie beschikken kunnen contact opnemen via 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 of Meld Misdaad Anoniem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
80 inwoners Vijfheerenlanden gaan beslissen over toekomst ontmoetingsplaatsen: 'Dit is spannend en heel leuk tegelijk' Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Keurslager Muilwijk uit Ameide tweede bij Spareribs Trophy 2023 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Unanieme instemming voor nieuwe school Giessen-Ouderkerk Algemeen 3 uur geleden