Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Foto: politie

Man (31) uit Oud-Alblas opgepakt na steekincident in Den Haag

27 okt, 12:34 112 2.167 keer gelezen

DEN HAAG/OUD-ALBLAS • Een 31-jarige man uit Oud-Alblas is in de nacht van zaterdag op zondag met zes anderen aangehouden na een steekincident in Den Haag.

Agenten kregen rond 02.00 uur de melding van een vechtpartij in een portiek aan de Marktweg. Daar troffen zij drie personen aan die onder het bloed zaten. Bij het zien van de agenten ging een persoon een woning binnen. Uiteindelijk deed één van de aanwezigen in de woning de deur open voor de agenten.

Het slachtoffer had zich in het tuinhuisje verstopt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen is behandeld. De personen die op dat moment in de woning waren, zijn samen met de personen in het portiek aangehouden als verdachte van het steekincident.

Het gaat om de 31-jarige man uit Oud-Alblas, een 26-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, twee mannen uit Den Haag van 33 en 57 jaar en drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 26, 35 en 41 jaar oud.

Zij zijn overgebracht naar het politiebureau waar hun betrokkenheid bij dit steekincident wordt onderzocht.

De politie is op zoek naar meer informatie. Wie meer weet wordt verzocht de politie te bellen met 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie