Afbeelding
Foto: Sem van der Wal

Twee aanhoudingen na steekpartij in Schoonhoven

112 1.851 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De politie heeft zaterdagmiddag twee personen aan kunnen houden na een steekpartij aan De Wal in Schoonhoven.

Politieagenten troffen na de melding een gewond persoon op straat aan. Een traumateam, dat per helikopter uit Rotterdam ter plekke was gekomen, heeft zich samen met ambulancepersoneel over het slachtoffer ontfermd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zette de straat af en heeft verschillende getuigen gehoord. De afdeling forensische opsporing kwam ter plekke om sporen veilig te stellen. Er is onder andere een kledingstuk meegenomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard is op de hoogte gesteld van de situatie. 

Bij het pand waar de steekpartij plaatsvond is vaker overlast. Het gaat om een pand waarin gastarbeiders wonen van onder andere Bulgaarse, Roemeense en Hongaarse afkomst. Rond de tijd van de steekpartij kwam er volgens een buurtbewoner geschreeuw en gegil uit het pand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden