Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ontmoetingsactiviteit op 23 april bij Délifrance in Alblasserdam

Nieuws 602 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Délifrance en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseren op dinsdagmiddag 23 april tussen 14:30 en 16:00 uur een ontmoetingsactiviteit in het Makado winkelcentrum in Alblasserdam.

Uit een recent gehouden behoeftepeiling onder bezoekers van Makado is gebleken dat meer dan de helft op zoek is naar een stukje gezelligheid en ontmoeting. Meer dan de helft van de mensen die meegedaan hebben aan de enquête gaven aan geïnteresseerd te zijn in een activiteit bij Délifrance. 

Op dinsdagmiddag 23 april zal voor de eerste keer zo’n activiteit worden georganiseerd. Belangstellenden zijn welkom om andere dorpsbewoners te ontmoeten en de gezellige activiteit ‘Draaien aan het gespreksrad’ zal dit keer plaatsvinden. Het rad zal zorgen voor gezelligheid en een ontspannen kennismaking met elkaar. Ook het boek ‘Een beetje leuk ouder worden’ zal onder de aanwezigen worden verloot. Consumpties zijn voor eigen rekening. Bezoekers ontvangen een typisch Alblasserdams gebakje bij de koffie. Opgeven is niet nodig.

Meer informatie is te krijgen bij Sabine van Dalen van Stichting Welzijn Alblasserdam door een mailtje te sturen naar s.vandalen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of te bellen naar 078-2021111.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Toch definitief streep door schoorstenen nieuwe woningen 'Kassen Jonker', nu én in de toekomst Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Verdwijnt het openbaar onderwijs uit de wijk Kinderdijk? D66 en PvdA maken zich er zorgen over Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Noortje van Leeuwen winnaar bij traditionele ringsteken in Alblasserdam Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden