• De overhandiging van de cheque, met van links naar rechts Leo Quist en Marco Matla van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht en Dirk Stouthart en Tom de Winter van Tafelronde 140 Alblasserwaard.
• De overhandiging van de cheque, met van links naar rechts Leo Quist en Marco Matla van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht en Dirk Stouthart en Tom de Winter van Tafelronde 140 Alblasserwaard. Foto: Aangeleverd

Cheque van 1000 euro van Tafelronde 140 voor Sociale Moestuin Papendrecht

Nieuws 697 keer gelezen

PAPENDRECHT • Tafelronde 140 Alblasserwaard heeft zaterdag een cheque van 1000 euro uitgereikt aan Stichting Sociale Moestuin Papendrecht.

Dit is de stichting achter onder andere het voedselbos in het Noordhoekse Wiel en de Voedselbron moestuin, die kweekt voor de klanten van de voedselbank.

Namens de Tafelronde waren Dirk Stouthart en Tom de Winter aanwezig Zij kregen een rondleiding van vrijwilligers Marco Matla en Nancy Dykstra.

De Tafelronde kwam in contact met voorzitter Leo Quist van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht tijdens zogenoemde ‘speeddates’ tussen Serviceclubs en Goede Doelen. Dit werd eind vorig jaar voor het eerst in Papendrecht georganiseerd door het Platform Maatschappelijke Verkenning (PMV), dat is een afvaardiging van de Papendrechtse gemeenteraad.

Dirk Stouthart: “Het is geweldig om te zien dat dit initiatief er is in Papendrecht. Wat zijn deze mensen gepassioneerd en hoe mooi is het dat al die verse groenten en fruit van ‘de voedselbron’ naar de voedselbank gaan. Wij als tafelronde zijn blij dat we dit project met deze cheque kunnen ondersteunen.”

Op de foto van links naar rechts Leo Quist en Marco Matla van Stichting Sociale Moestuin Papendrecht en Dirk Stouthart en Tom de Winter van Tafelronde 140 Alblasserwaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Toch definitief streep door schoorstenen nieuwe woningen 'Kassen Jonker', nu én in de toekomst Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Verdwijnt het openbaar onderwijs uit de wijk Kinderdijk? D66 en PvdA maken zich er zorgen over Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Noortje van Leeuwen winnaar bij traditionele ringsteken in Alblasserdam Nieuws 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden