Afbeelding
Foto: aangeleverd

Concert Delise voor Dorcas in Theetuin Thuis

Cultuur 537 keer gelezen

BUURMALSEN • De christelijke zangeres Delise verzorgt in 2022 en 2023 meerdere concerten voor hulporganisatie Dorcas. Op vrijdag 26 augustus treedt ze op in de Theetuin Thuis in Buurmalsen. Aanvang 19:30 uur. 

Tijdens het concert zingt de zangeres over thema’s die gerelateerd zijn aan het werk van Dorcas, zoals onrecht, armoede en rechtvaardigheid. Het zingen wisselt ze af met het delen van haar ervaringen en het vertellen over Dorcas.

Het concert van Delise is kleinschalig opgezet en er is daarom plaats voor maximaal 30 personen. Een kaartje voor het concert kost 10 euro. De opbrengst van het concert is bestemd voor de projecten van Dorcas.

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking. De organisatie werkt in 14 landen in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten. Bij een ramp of crisis wordt noodhulp verleend en wordt er bijgedragen aan wederopbouw. Tegelijkertijd investeert Dorcas in structurele oplossingen voor armoede en uitsluiting.

Meer weten over het concert of kaarten bestellen? Ga dan naar www.dorcas.nl/delise. Kijk voor meer informatie over de locatie op www.theetuinthuis.nl

.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden