Afbeelding
Foto: aangeleverd

De Rotonde in Enspijk wordt een Capfun Camping

Algemeen 1.309 keer gelezen

ENSPIJK • Camping de Rotonde wordt per januari 2022 eigendom van het Franse familiebedrijf Capfun.

Capfun heeft zo’n 150 campings in Europa waaronder 14 in Nederland. Belangrijkste waarde van het bedrijf is: ‘als de kinderen het leuk hebben, hebben de ouders het ook leuk.’ 

Spectaculaire waterparken
Capfun staat bekend om spectaculaire waterparken. Zij besteed veel aandacht aan animatie activiteiten en Capfun is continue op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat gasten tevreden blijven en worden verrast.

Voorts zal Capfun zich bij het verder ontwikkelen van het bedrijf vooral richten op verhuuraccommodaties. Maar Capfun hecht er waarde aan te benadrukken dat vaste gasten van harte welkom blijven. Het bedrijf blijft lid van Recron en gasten kunnen onder dezelfde voorwaarden als voorheen blijven staan. Het team medewerkers onder leiding van Parkmanager Erik Wackers blijven ook na januari 2022 het gezicht van het bedrijf. 

Geen opvolging
De huidige eigenaar van camping de Rotonde, Geert Boskaljon, heeft besloten de camping te verkopen mede wegens gebrek aan opvolging. De laatste jaren zijn veel investeringen gedaan om de camping steeds mooier en groener te maken. Hij is dan ook trots op het team dat zo hard gewerkt heeft om dit allemaal te realiseren. Maar om het bedrijf toekomstbestendig te houden is een nieuwe investeringsronde nodig. Investeringen die Boskaljon niet meer wil doen gezien het feit dat geen van zijn kinderen ambitie heeft om in het recreatieve bedrijf te stappen.

Camping de Rotonde bestaat 1 januari 2022 op de kop af 50 jaar. De ouders van Geert Boskaljon, Wim en Anita, zijn 1-1-1972 het bedrijf gestart. Geert beseft dat camping de Rotonde in de regio een begrip is voor veel mensen. Heel wat mensen hebben er leren zwemmen en een bruiloft gevierd. Hij is er trots op. Maar Geert denkt in Capfun een goede eigenaar te hebben gevonden die het bedrijf op een positieve manier verder zal ontwikkelen zodat de camping ook haar waarde behoudt voor de regio. 

Geert zelf zal na januari 2022 geen deel meer uitmaken van het team van medewerkers. Hij gaat zich o.a. richten op het naastgelegen terrein van de Rotonde. De plek waar McDonalds en La Place zitten. “Hier liggen nog mooie kansen voor ontwikkelingen gericht op de regio of snelweg”, aldus een persbericht van het bedrijf. 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie