• Het team van Middag Bakamers & Tegels in de nieuwe showroom.
• Het team van Middag Bakamers & Tegels in de nieuwe showroom. Foto: Gertjan den Ouden

Stap voor stap naar droombadkamer met Middag Badkamers & Tegels uit Leerdam

Zakelijk 2.532 keer gelezen

LEERDAM • Gerco Middag was de afgelopen jaren met zijn bedrijf actief als tegeloutlet, maar maakte de afgelopen maanden een switch. Met Middag Badkamers & Tegels richt hij zich meer op badkamers en wil hij mensen uit de omliggende regio gaan voorzien van hippe en trendy badkamers voor een betaalbare prijs. 

Alles onder één dak
“We merkten dat mensen die tegels zochten voor hun badkamer het liefst alles onder één dak willen kopen, dus ook het sanitair. Hier zijn we op in gesprongen door onze focus te verleggen naar de verkoop van complete badkamers. We hebben de showroom de afgelopen maanden verbouwd en hebben nu 1.000 vierkante meter ingericht met tal van verschillende grote- en kleine badkamers ter inspiratie.”

Wensenlijst
Geïnteresseerden kunnen online of telefonisch een afspraak maken. Wie vervolgens langskomt in de sfeervolle showroom zal merken dat Middag alle tijd neemt om samen de wensenlijst door te nemen onder het genot van een kopje koffie.

Middag: “Ik vind het belangrijk dat mensen écht het gevoel hebben dat we goed naar ze luisteren. We vragen mensen een tekening mee te nemen met de afmetingen van hun badkamer. Op basis van hun wensen qua indeling, maak ik gratis een 3D tekening. Dit vooral om zo de mogelijkheden uiteen te zetten, zodat we weten wat past en wat mooi is. Vervolgens maken we samen met de klant een ronde langs de verschillende badkameropstellingen in de showroom. Tijdens deze ronde worden alle spullen uitgekozen die de klant mooi vindt. We kijken dan in eerste instantie nog niet naar de prijs, maar meer naar wát men zoekt.

Nadat we alles uitgekozen hebben, maak ik de offerte op maat samen met de klant. Komen we onderaan de streep te hoog uit? Dan gaan we kijken waar we concessies kunnen doen. Ik kan dan goedkopere alternatieven bieden, of we komen samen tot iets heel anders. Zo werken we stap voor stap naar een badkamer toe die aan alle wensen voldoet.”

Geen opdringerig verkoopgedrag 
“Daarna adviseren we de klant er altijd even over na te denken. Door eigen ervaringen hekel ik opdringerig verkoopgedrag. Dat is dan ook iets wat je bij Middag Badkamers & Tegels nooit tegen zal komen.”

“Ik heb liever dat iemand er goed over nadenkt en eerlijk zegt dat ze een andere keuze maken dan dat we mensen opzadelen met iets wat ze niet willen. Of erger nog; later spijt krijgen.”
Volgens Middag kunnen mensen met zowel een grote- als een kleine portemonnee bij hem terecht.

“We hebben een aanbod waarmee een ieder een passende badkamer voor kan uitkiezen”, legt hij uit. “Een complete badkamer is al mogelijk van 2.499 euro, exclusief de plaatsing. Wij gaan er altijd voor dat zelfs badkamers van een klein budget, luxe uitstralen. Voor de plaatsing werken we samen met een aantal vaste aannemers, van wie we weten dat ze kwaliteitswerk afleveren. Hier op deze locatie werken we met vijf vaste medewerkers, wat maakt dat we korte lijntjes hebben en op een laagdrempelige manier kunnen werken.”

Gertjan den Ouden

Redactiecoördinator Het Kontakt-Vijfheerenlanden en webmaster Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden