Afbeelding

Maatjes gezocht voor Fleur en Victoria uit Vianen

Algemeen 1.448 keer gelezen

VIANEN • Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan de juiste vrijwilliger. Op dit moment zoekt men voor Fleur (44) en Victoria (29) uit Vianen (Monnikenhof) naar een maatje. 

Fleur is 44 jaar en alleenstaand. Ze woont nog niet zo lang in Vianen nadat haar relatie stopte. Die gebeurtenissen hebben haar behoorlijk onzeker gemaakt. Ze zoekt een maatje die haar Vianen leert kennen en zou het fijn vinden als die haar soms afremt of afleidt. Fleur is open in het gesprek en ook over haar gevoel. Ze is kunstenaar, ze schildert en maakt prachtige dieren uit klei. Fietsen en wandelen is echt haar ding. Op die manier de weg leren kennen in Vianen of samen een boodschap halen, zouden Fleur kunnen helpen.

Victoria
Victoria is 29 jaar en een alleenstaande, zachtaardige moeder. Haar zoontje van 3,5 jaar heeft een pittige vorm van autisme. Zij werkt fulltime om te kunnen voorzien in hun levensonderhoud. Haar moeder woont wat verder weg, maar ondertussen is zij wel de allergrootste hulp voor haar dochter. Omdat Victoria nu nooit alleen de deur uit kan in de avonduren, om bijvoorbeeld aan een sociale activiteit deel te nemen, zoekt zij een oppasmaatje. Iemand die regelmatig een paar uur bij haar thuis kan zijn, terwijl haar zoontje slaapt. Dat kan al vanaf 19.00 uur in de avond. Over de dag kan worden overlegd.

Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Tineke de Vink van Handjehelpen om te kijken of er een match is met deze of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken. Tineke: 06-81 81 00 56 of tdevink@handjehelpen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie