Afbeelding

Kandidatenlijst D66 West Betuwe bekend

Algemeen 251 keer gelezen

REGIO • D66 West Betuwe heeft haar kandidatenlijst voor de verkiezingen in november vastgesteld. Eerder was Ashley Karsemeijer (30) uit Meteren al tot lijsttrekker gekozen, als nummer twee en drie zijn respectievelijke Vic Bogerman (71) uit Vuren en Rita Boer Rookhuiszen (61) uit Tricht gekozen. 

De nummer twee - Vic Bogerman - heeft zich jaren intensief beziggehouden met de dijkversterking van de Waal en waterveiligheid zal dan ook zijn bijzondere aandacht hebben.

Rita Boer Rookhuiszen (61) uit Tricht heeft al jaren ervaring in de raad in Geldermalsen, zij zal zich inzetten voor het sociale gezicht van de nieuwe gemeente, zo verklaart D66 West Betuwe.

Pieter van Zoest (68) uit Tuil staat op plek vier. Hij is momenteel nog raadslid voor de partij Voor Neerijnen, hij neemt in Neerijnen mee op het gebied van het sociaal domein. Op plek vijf staat Simone Jilderda (51) uit Opijnen. 

Ashley Karsemeijer is trots op de kandidatenlijst: "Elke kandidaat op de lijst voelt zich nauw betrokken bij de nieuwe gemeente West Betuwe en wil graag vanuit zijn of haar expertise een steentje bijdragen. Dat is waar politiek wat mij betreft om draait: betrokkenheid bij de leefomgeving."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden