Afbeelding
Foto: 123RF.com

Identiteit van jongens die 27-jarige man in Leerdam mishandelden is bekend

112 1.350 keer gelezen

LEERDAM • De identiteit van de jongens die op zaterdag 11 juni een 27-jarige man mishandelden in Leerdam is bekend bij de politie. Dat laat een politiewoordvoerster desgevraagd weten.

De 27-jarige man ging die avond na een voetbalfeest een pizza halen bij een cafetaria aan de Fonteinstraat. Toen hij op zijn fiets naar huis ging werd hij achtervolgd door een groep van zo’n zes jongens. Zij mishandelden hem zonder reden. De man moest in het ziekenhuis worden behandeld aan onder meer een scheur bij zijn wenkbrauw.

Herkenbaar in beeld
In de uitzending van Bureau Hengeveld op 2 november werden beelden van de mishandeling getoond. De politie dreigde de jongens herkenbaar in beeld te brengen als zij zich niet zouden melden. Een week later bleek dat een van de ouders zich na de uitzending had gemeld. Hij verzekerde dat de jongens zich zouden melden.

Een politiewoordvoerster heeft bevestigd dat de jongens zich daadwerkelijk hebben gemeld. De jongens zullen daardoor niet meer herkenbaar in beeld worden gebracht. “De identiteit van de verdachten is inmiddels bij ons bekend. Zij worden verdacht van mishandeling/openbare geweldpleging en zullen een dezer dagen verhoord worden.”, aldus de woordvoerster. Het onderzoek is nog in volle gang.

BRON: 112-Glasstad

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Speelotheek Vianen ontvangt 1.000 euro van Stichting Spaarbank Vianen en schaft sensorisch speelgoed aan Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Martine Visser (CDA) gaat de gemeenteraad verlaten: 'Wat ik doe, wil ik goed doen' Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
BBB bezoekt Vijfheerenlanden en omwonenden windpark Autena: 'We worden er knettergek van' Algemeen 16 uur geleden