Afbeelding
Foto: RV Multimedia

Veel schade aan woning door explosie in Leerdam; politie onderzoekt de zaak

112 2.090 keer gelezen

LEERDAM - Bij een woning in de Patrimoniumstraat in Leerdam heeft zich afgelopen nacht een explosie voorgedaan. De hulpdiensten werden rond 2:15 uur in de nacht gealarmeerd voor een woningbrand. Ter plaatse bleek er een explosie te zijn geweest waarbij de volledige voordeur er uit werd geblazen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

De bewoners van de woning moesten vanwege de veiligheid per direct hun huis uit. De omgeving van de woning werd met hekken afgezet. Vandaag zal er verder onderzoek worden verricht naar de oorzaak van de explosie. Op dit moment is het dan ook niet bekend wat de oorzaak is geweest.

Burgemeester Sjors Fröhlich heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan de woning en sprak buurtbewoners. Op Twitter meldt hij: "Gelukkig geen persoonlijk letsel, maar wat een klap moet dat zijn geweest. Omwonenden gesproken die rustig reageren. Niet normaal dit!"

Bron: RV Multimedia

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Regio bekrachtigt betrokkenheid bij verdere ontwikkeling i_lab Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Dertien politieke partijen doen mee aan verkiezing waterschap Rivierenland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
College doet voorstel inzake zoekgebieden windturbines: verder onderzoek naar locaties Autena en Zijderveld Algemeen 22 uur geleden