Afbeelding

Bridge kampioenschap dit jaar in Ommeren

Sport 1.905 keer gelezen

OMMEREN • Jarenlang organiseerde de bridgeclub uit Eck en Wiel de strijd om het kampioenschap van Buren. Nu heeft Bridge Vereniging Lienden besloten het stokje over te nemen.

Na de coronaperikelen gaat het overal wat minder met de personele bezetting en dat is voor Eck en Wiel de reden om aan de andere verenigingen te vragen het stokje over te nemen. In Lienden zijn genoeg enthousiastelingen over om de openstaande plaats in te nemen.

Jubileumjaar 

Dat past ook geweldig in het jubileumjaar van de Bridge Vereniging Lienden, want deze prachtige club bestaat in 2023 alweer 35 jaar. In april zal dit met de leden worden gevierd. Het organiseren van een kampioenschap voor de crème-de-la-crème van de denksport in de oranje-gemeente Buren is zeker een kers op de taart. En de enorme wisselbeker is ook nog eens de moeite waard om de sportieve strijd met andere verenigingen aan te gaan.

Bridge Vereniging Lienden heeft besloten het evenement te verplaatsen naar de nazomer. De laatste vrijdag van september om precies te zijn. Overal zijn dan de nieuwe competities van start gegaan en een paar extra prikkels na de zomerstop komen dan zeker van pas.

Kampioenschap

Het kampioenschap zal worden georganiseerd in het gebouw van buurtvereniging ‘De Breipot’ in Ommeren. Dit is tegenwoordig de vaste speelplek van de Liendenaren. Evenals in voorgaande jaren zal ook nu géén financiële bijdrage van de deelnemers of de deelnemende verenigingen worden gevraagd.

In de loop van augustus volgen de uitnodigingen, het programma en de routebeschrijving. De datum van 29 september kan alvast in de agenda gezet worden. De contactpersoon in Lienden is via mail te bereiken: bertsmit@bvlienden.nl

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden