• De Wannebiezz zingen onder andere 'Goeiemorge Zonneschijn'.
• De Wannebiezz zingen onder andere 'Goeiemorge Zonneschijn'. Foto: aangeleverd

Wannebiezz en Ronnie Tober op Peerpop in Tielse zorgcentra

Nieuws 695 keer gelezen

TIEL • Ronnie Tober en De Wannebiezz zijn de eerste namen die de organisatie van Peerpop bekend heeft gemaakt. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september gaan artiesten als een soort carrousel langs de zorgcentra Lingewaarde, Walstede en Vrijthof om de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen.  

De Wannebiezz uit Rotterdam maken vrolijke en opwekkende, Nederlandstalige nummers met een onmiskenbaar Rotterdams accent. Speelde de formatie vorig jaar nog in een volgeladen Ahoy, dít jaar maken zij een theatertour door het hele land. De band kreeg landelijke bekendheid na een optreden in Holland’s Got Talent, in 2012. 

Succesvol optreden
Ronnie Tober is opnieuw van de partij. “Het succesvolle optreden van Ronnie tijdens Peerpop vorig jaar smaakt naar meer”, aldus Lucien Tros, voorzitter van de Vrienden van Vrijthof, organisator van Peerpop.

Deze stichting werkt heel nauw samen met de Vriendenstichtingen van Lingewaarde en Walstede. “Omdat dit jaar Walstede voor het eerst meedoet, bezoekt Ronnie dit zorgcentrum tijdens het evenement.”

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden