Hans Beenhakker van FruitDelta Rivierenland (rechts) en Laurens Verspuij namens Fruitcorso ondertekenen het contract
Hans Beenhakker van FruitDelta Rivierenland (rechts) en Laurens Verspuij namens Fruitcorso ondertekenen het contract Foto: FDR

Verbinding met de regio: FruitDelta Rivierenland verlengt samenwerking

26 jun, 14:51 Algemeen 44 keer gelezen

TIEL • Het Fruitcorso mag al jaren rekenen op de steun van de regio Rivierenland. Het samenwerkingsverband tussen de gemeenten, ook wel FruitDelta Rivierenland genoemd, gaat ook de komende edities de verbinding zoeken tijdens het derde weekend van september. Afgelopen woensdag werd er wederom een overeenkomst getekend tussen het Fruitcorso en FruitDelta Rivierenland, dat tevens de naamdrager van het evenement blijft.

Hans Beenakker, voorzitter van FruitDelta Rivierenland, en Laurens Verspuij, voorzitter van Stichting 4-Stromenland die het Fruitcorso organiseert, ondertekenden woensdag het samenwerkingscontract. Het partnership is onderdeel van een bredere strategie van de regio om meer naamsbekendheid te genereren. “Het stimuleren van zo’n mooi evenement in Rivierenland – uiteraard bekend om zijn toonaangevende fruitteeltsector – past daar perfect bij”, aldus Beenakker. “Daarnaast passen de ambities van het Fruitcorso goed bij onze eigen ambities. De afgelopen jaren was FruitDelta Rivierenland gastheer van het evenement. Dat beviel zo goed dat we de samenwerking wederom voortzetten.”

FruitDelta Rivierenland

Het samenwerkingsverband tussen de gemeenten heeft als doel om bij te dragen aan intern draagvlak binnen de regio en aan de economische ontwikkeling van de regionale speerpunten: Agribusiness, Logistiek & Vestigingsklimaat bedrijven en Recreatie & Toerisme. Het merk FruitDelta Rivierenland verbindt Regio Rivierenland daarom wederom aan een regionaal evenement met landelijke uitstraling om zo een ontmoetingsplek te creëren voor het betrokken netwerk, zowel lokaal en regionaal als nationaal en internationaal.

Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Fotoseries