• Well JO10-1 was één van de winnende teams.
• Well JO10-1 was één van de winnende teams. Foto: aangeleverd

Jeugdvoetbaltoernooi blijft groeien

Sport 112 keer gelezen

WELL • Het derde RegioBank-jeugdtoernooi is zaterdag goed verlopen. Er deden 175 voetbalteams mee, verspreid over negen locaties.

Yordi Vos (19) uit Wel is de drijvende kracht achter het toernooi, samen met zijn vader Antoon van Mil (43). "De voorbereidingen waren goed en in een harmonieuze samenwerking met de diverse verenigingen," begint Yordi. "Zonder hun ondersteuning was dit toernooi nooit in deze hoge mate van professionaliteit van de grond gekomen."

Vrijwilligers
Hij doelt daarmee op de inzet van de vrijwilligers van de voetbalverenigingen in respectievelijk Aalst, Alem, Ammerzoden, Kerkdriel, 's Hertogenbosch (4 locaties) en Well die alles uit de kast hebben gehaald om van het toernooi een succes te maken.

Volgend jaar
"Ze zijn op deze verenigingen wel gewend om wat te organiseren, dat merk je direct want er wordt zogezegd doorgepakt," vult zijn vader hem aan. "Ook blijf het toernooi groeien, vorig jaar hadden we nog maar 123 teams en nu zijn het er 175. Ook er is ontzettend veel animo voor 2020 en de verwachting is dat we dan over het aantal van 200 teams heen gaan."

Sponsor
Yordi en zijn vader gingen alle locaties af om de sfeer van het toernooi te proeven. De eerste vereniging die daarbij werd aangedaan was WSV Well, de club waar Yordi lid is evenals Lennart Veldhuijzen, de directeur van Wonen & Welzijn: het bedrijf dat het toernooi sponsort.

De Wellse club bleek wederom succesvol want, net als in 2018, wist Yordi's broertje Ruben met z'n JO10-1 de eerste plaats te bemachtigen. Het toernooisucces kon in huize Vos-Van Mil dus dubbel worden gevierd.

Uitslagen en meer foto's: www.nl-tournaments.nl. Meer informatie: info@nl-tournaments.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden