HRC'14-vrouwen houden de nul

Sport 75 keer gelezen

ROSSUM/HURWENEN • Het eerste damesteam (zondag) van HRC'14 reisde zondag af naar Bekkerveld in Zuid-Limburg. Een belangrijke wedstrijd, want Bekkerveld staat één punt onder HRC.

Met name in de eerste helft had de thuisploeg het betere van het spel. De speelsters waren vooral fysiek sterk, zaten er kort op. Na rust nam HRC het initiatief over en kwam de druk meer en meer op de helft van Bekkerveld te liggen. Er werd hard gewerkt en geconcentreerd gespeeld. Weinig ruimte gegeven aan de tegenstander. Daar waar het in de eerste helft wat slap was, was het in de tweede helft behoorlijk stevig.

Weinig doelkansen
Toch werden er door beide partijen weinig echte doelkansen gecreëerd. En zo stond na ruim negentig minuten nog steeds de 0-0 op het scorebord.

Belangrijk punt
Dit is een erg belangrijk punt, in de strijd tegen de nacompetitie. Bekkerveld blijft hierdoor onder HRC staan op de ranglijst. Volgende week wacht alweer een finale tegen de nummer voorlaatst, de vrouwen van Schijf, om 12:00 uur op het sportpark in Rossum.