Afbeelding

Historische vereniging organiseert Jan Blanken-vaartocht

Algemeen 309 keer gelezen

VIANEN • Historische vereniging Het Land van Brederode organiseert zaterdag 20 oktober in het kader van het Waterjaar een bijzondere en voor iedereen toegankelijke vaartocht met partyschip de Domani. Volgens de vereniging is het dé kans voor de toekomstige Vijfheerenlanders om hun nieuwe gemeente en de regio eens beter te leren kennen.

Tussen 09:00 en 09:30 kunnen belangstellenden inschepen bij de aanlegsteiger. De vaartocht gaat richting Asperen en er wordt gevaren over het Merwedekanaal en de Linge. Onderweg wordt er informatie over de werken van Jan Blanken, die onderweg nog te zien zijn, verstrekt en worden de waaiersluizen in Asperen bezocht. Ook wordt een bezoekje aan Asperen zelf gebracht en krijgen opvarenden een rondleiding door de historische St. Catharinakerk.

De kosten voor deze éénmalige en unieke vaartocht bedragen 37,50 euro per persoon. De vaartocht is inclusief koffie met gebak bij vertrek en rond het middaguur een lunchbuffet. Rond 18:00 uur zijn de opvarende weer terug in Vianen.
Opgeven moet bij het secretariaat via secretariaat@landvanbrederode.nl. De kosten à 37,50 euro per persoon storten op NL 05 RABO 0103182454 t.n.v. Het Land van Brederode onder vermelding van 'najaarsexcursie'. Toegankelijk voor leden en niet-leden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
48ste rommelmarkt in Everdingen: 'Reünie voor inwoners en oud-bewoners' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Huur jij een woning of wil je een woning huren? Dan is dit huurdersevent iets voor jou Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Split Splaches: het derde seizoen van Galerie Brandstof opent op 4 mei Nieuws 30 apr, 17:00

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden