Afbeelding
Foto: PR Bibliotheek Vianen

Muzikaal voorleestheater in Bibliotheek Vianen

Algemeen 321 keer gelezen

VIANEN • In Bibliotheek Vianen voert de Klittenbandbende zaterdag 27 januari een muzikale voorleesvoorstelling op, bedoeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar jaar.

Al kijkend, luisterend, dansend en meespelend worden de kinderen meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar 2018, 'Ssst! De tijger slaapt'. Meedoen is gratis. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, hebben de bezoekertjes wel een kaartje nodig. De kaarten zijn af te halen in de Bibliotheek Vianen, zolang de voorraad strekt. Voor deze meespeelvoorstelling heeft de Klittenbandbende speciaal liedjes gecomponeerd die passen bij de sfeer en inhoud van het verhaal en aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Het boek gaat over Tijgertje, hij is jarig en hij is dat vast vergeten, net als alle andere jaren. In de voorstelling gaan de theatermakers hem met hulp van de kinderen verrassen. Ze nemen alles mee om samen een feestje te gaan vieren. De voorstelling is van 10:30 tot 11:30 uur.

Het is een activiteit in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018. In Bibliotheek Vianen vinden ouders volop voorleesboeken die passen bij de belevingswereld van hun kind. Voor kinderen is het lidmaatschap van de bieb gratis. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari) ligt er voor nieuwe leden tot en met 6 jaar een cadeautje klaar, zolang de voorraad strekt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Tjeerd Gort is docent geschiedenis en docentbegeleider op Het Heerenlanden.
Examenblog #1: 'Stilte voor de examenstorm' door docent Tjeerd Gort Nieuws 8 uur geleden
• De betrokken partijen ondertekenden de overeenkomst deze week.
22 nieuwe & duurzame woningen op komst in Hoef en Haag Nieuws 12 uur geleden
• Aartje en Mariëtte in de stallen van IJsboerderij Middelbroeck.
IJsboerderij Middelbroeck viert 25-jarig bestaan: 'Het geheim is niet bemoeien' Zakelijk 7 mei, 14:26

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden