Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Lisette Verlegh en Sylvia Mourits.
• Lisette Verlegh en Sylvia Mourits. (Foto: Jan Timmer)

Fysiotherapiepraktijk Mourits-Verlegh verhuist naar Beneluxlaan

  •   keer gelezen   Zakelijk

SCHOONHOVEN • Fysiotherapiepraktijk Mourits-Verlegh gaat op 1 november over naar een nieuwe locatie aan de Beneluxlaan 59 in Schoonhoven. De verhuizing betekent dat het afscheid neemt van de plek waar het al 32 jaar gevestigd is: de Jan Lutmastraat 27.


“Of we met een weemoedig gevoel vetrekken?”, herhaalt Sylvia Mourits de vraag. “Natuurlijk bewaar ik mooie herinneringen aan de Jan Lutmastraat. Per slot van rekening heb ik hier al die jaren gewerkt en patiënten zien binnenkomen. Mijn collega Lisette Verlegh en ik zijn echter meer van mensen dan van ‘stenen’. We verheugen ons daarnaast enorm op ons nieuwe pand aan de Beneluxlaan. Dat is niet alleen groter en mooier dan waar we de voorbije decennia werkten, maar ook toekomstbestendiger. Bovendien biedt het pand in de toekomst de gelegenheid om een oefenzaal in te realiseren. Dat is echt een uitkomst, omdat de trend in ons vak is dat trainen en het in de praktijk brengen van oefenadviezen ook deel kan uitmaken van een behandelingsprogramma en een goed herstel bevorderen”.

Sylvia Mourits (56) kwam ruim drie decennia geleden te werken in de fysiotherapiepraktijk van -toen nog- de dames Goutier en Van Steijn. “Ik ben bij hen twaalf jaar in loondienst actief geweest. Toen zij er mee stopten nam ik de praktijk over. Dat was in 2000. Sinds 2014 werk ik samen met mijn collega Lisette Verlegh. We kunnen het uitstekend met elkaar vinden en vullen elkaar perfect aan. Lisette is 29 en brengt nieuwe inzichten en vaardigheden mee. Zo is ze niet alleen gespecialiseerd in algemene fysiotherapie en oedeemtherapie, maar kan ook mensen heel goed van dienst zijn met ademhalingstherapie. Samen bieden we dus een compleet pakket aan dat onze patiënten aanspreekt, want die groep is tevreden en trouw.”

“En straks gaan we onze samenwerking voortzetten in een nieuw onderkomen. Echt iets om je op te verheugen, want: fris, nieuw en ruim op een mooie locatie op slechts vijfhonderd meter van de huidige. Ook prettig: er is vlak voor de deur voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. De praktijk is daarnaast prima rolstoeltoegankelijk. Ideaal dus voor iedereen.”

Jan Timmer

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten