Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• De nieuwste mode én een lach op de catwalk.</p>

• De nieuwste mode én een lach op de catwalk.

(Foto: Wijntjes Fotografie)

WMW Dames- en Herenmode scoort met modeshow

  •   keer gelezen   Zakelijk

LEKKERKERK  • De ‘o’s en ah’s’ waren niet van de lucht tijdens de drukbezochte modeshow, die WMW Dames- en Herenmode donderdagavond organiseerde in winkelcentrum Raadhuisplein te Lekkerkerk. 


De bezoekers zagen liefst negentien verschillende modellen in de leeftijd van 11 tot 72 op de catwalk gloriëren in de mooiste items uit de herfst- en wintercollectie van WMW. 

De schoenen van de modellen tijdens de show zijn te koop bij De Vries Schoenen en de sieraden bij Het Pandje. Ook diverse andere Lekkerkerkse ondernemers droegen bij aan het succes van de modeshow. Zo werden de petitfours geschonken door Bakkerij Kroeze en de stukjes kaas tijdens de pauze door Kaasboerderij Speksnijder, die zelfs twee heren had afgevaardigd als model tijdens de show. 

Licht, muziek en podium werden verzorgd door Music &Moor en de make-up door Sandra Snoeij. Bas Witvliet leverde de zitmeubelen. Daarnaast waren er bijdragen van Expert Mudde, De Groot drogisterij, Coop Lekkerkerk, Regiobank Zuyderleven en Van der Graaf Bloemen. 

Aan het eind van de show was er voor iedereen een goodiebag. Wekenlang waren de deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard bezig geweest om de 200 stuks op tijd klaar te krijgen.

En last but not least werd de modeshow mede mogelijk gemaakt door de onovertroffen inzet van de medewerkers van WMW. De conclusie na afloop: absoluut voor herhaling vatbaar!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten