Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.</p>

• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.

‘PLUSSEN’ delen 55.000 euro uit aan lokale verenigingen/clubs

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO • Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren de PLUS-supermarkten in Bergambacht, Stolwijk, Schoonhoven, Lopik en Benschop dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven een steuntje in de rug willen geven. Gezamenlijk wordt 55.000 euro ter beschikking gesteld voor lokale verenigingen en clubs.


Sparen
Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van genoemde supermarkten sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt:

‘Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer geld men ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden’.

Aanmelden
Wiens club of vereniging ook een steuntje in de rug kan gebruiken, kan naar de dichtstbijzijnde PLUS gaan en het aanmeldformulier bij de servicebalie afhalen. Aanmelden kan tot 5 juli.

De deelnemende PLUSSEN zijn: PLUS Van der Vlist Bergambacht, PLUS Stolwijk, PLUS Rechtuyt Schoonhoven, PLUS Van Velzen Lopik en PLUS Willemsen Benschop.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier