Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Wetering.</p>

• Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Wetering.

AGB Bouw trots op nieuw visitekaartje: bedrijfsverzamelgebouw op De Wetering

  •   keer gelezen   Zakelijk

STOLWIJK/BERGAMBACHT • AGB Bouw mag dan nog maar een jaar of vier bestaan, het Stolwijkse bedrijf heeft al een prima naam opgebouwd in de wijde regio. Nieuwste wapenfeit: de bouw van een even fraai als functioneel bedrijfsverzamelgebouw met drie bedrijfsruimten op bedrijventerrein De Wetering in Bergambacht.


“Het pand is inmiddels opgeleverd aan de eigenaren De Boer Op Agriservice BV, AVV Hoveniers en Den Boer”, vertelt Herman Berkhof, directeur van AGB Bouw. “De reacties zijn zeer positief.”

Slim prefab-concept
Dat heeft volgens hem met een aantal factoren te maken, die typerend zijn voor AGB Bouw: “Het aan de Smederijstraat gesitueerde gebouw, getekend en ontworpen door ontwerpbureau Verstoep, is volgens een hoogwaardig en slim prefab-concept gerealiseerd. Dat betekent dat we mooie, duurzame materialen hebben gebruikt en een hoge bouwsnelheid hebben kunnen garanderen. De combinatie van die twee levert een plaatje op, dat ook in prijstechnisch opzicht interessant is. Eén van de drie bedrijfspanden hebben we op verzoek casco opgeleverd, de andere twee geheel volgens de gebruikswensen van de klant.”

Uitgebreid
AGB Bouw werd in 2017 opgericht door Karel Aangeenbrug en richtte zich in eerste instantie op de realisatie van agrarische gebouwen, zoals stallen, hallen, schuren en loodsen.

Na verloop van tijd werden de activiteiten uitgebreid met utiliteitsbouw in de vorm van onder meer bedrijfsgebouwen. Een paar voorbeelden: het pand van AV Containers BV in Bergambacht en FCS IJzervlechtbedrijf BV in Stolwijk, alsmede een bedrijfspand met diverse units in Zevenhuizen. Daar is nu het bedrijfsverzamelgebouw op De Wetering in Bergambacht bijgekomen.

Opening
Herman Berkhof is en trots op en blij mee: “Jammer genoeg is het vanwege de coronaperikelen niet verstandig om op korte termijn een feestelijke opening te organiseren, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Het belangrijkste is nu dat de panden operationeel zijn.”

Voor AGB Bouw is ook dit pand een mooi visitekaartje naar ondernemers toe die met nieuwbouwplannen rondlopen. Berkhof: “Ze zijn bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een jong bedrijf waarin enthousiasme en vakmanschap hand in hand gaan. Onze vijftien medewerkers en vaste onderaannemers hebben allemaal die typisch Krimpenerwaardse mentaliteit, waarbij daadkracht, flexibiliteit en hard werken de sleutelwoorden zijn. Daarnaast zeggen onze opdrachtgevers het zeer te waarderen dat wij langs korte lijnen werken. Bij elk bouwwerk hebben zij slechts te maken met één aanspreekpunt voor het totale project. Dat is duidelijk, overzichtelijk en vertrouwd.”

Alle informatie: www.agbbouw.nl

Jan Timmer,
Freelance-redacteur Het Kontakt Krimpenerwaard, Klaroen.nl en Regio-Voetbal
Volg @jtimmertekst op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier