• Koos van Amerongen met zijn zoons Gerco, Wilco en Hugo.
• Koos van Amerongen met zijn zoons Gerco, Wilco en Hugo.

JEVA Metaalbewerking BV viert 25-jarig jubileum

Zakelijk 654 keer gelezen

LOPIK • JEVA Metaalbewerking BV vierde begin deze maand het 25-jarig jubileum. “Helaas kon dit niet met al het personeel, maar het was toch een bijzonder moment voor ons als familiebedrijf”, stelt Gerco van Amerongen.

Gerco en Wilco van Amerongen namen het bedrijf in 2015 over van hun vader Koos, die het in 1995 begonnen was met één machine en één opdrachtgever.

Ze pakten vervolgens door. Sinds de overname zijn er vijf nieuwe machines bij gekomen en wordt er op een professionelere en efficiëntere manier gewerkt.

Trots
Gerco: “We zijn trots op de ontwikkeling van het bedrijf en de bijdrage die we kunnen leveren in de regio. Wij hopen nog lange tijd de beste producten te kunnen bieden. Dit jubileum hebben wij mede te danken aan onze medewerkers -een sterk team van specialisten- en de trouwe klantenkring.”

Uitbreiden
Eén van de plannen is om de huidige fabriekshal uit te breiden. Hiermee kan worden voldaan aan de groeiende vraag naar producten.

Wilco: “De focus op verbetering van de kwaliteit blijft en het zou fantastisch zijn als we in de toekomst verder kunnen groeien.” 

Belangrijke onderdelen van de groeiplannen zijn een verduurzaming van het pand en optimalisatie van de interne bedrijfsprocessen, want, aldus de broers: ‘groeien doe je vanuit een goede basis’.

Meer informatie: https://jeva.nl/

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden