Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Teunis Speksnijder en Arjenne Timmer voor de winkel, waarin per 4 maart 'Café en Suite' is te vinden.
• Teunis Speksnijder en Arjenne Timmer voor de winkel, waarin per 4 maart 'Café en Suite' is te vinden. (Foto: Jan Timmer)

Samenwerking resulteert in lunchroomcafé bij Speksnijder Mode

  •   2531 keer gelezen   Zakelijk

BERGAMBACHT • Speksnijder Mode en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard hebben de handen ineengeslagen. Het winkelpand aan de Hoofdstraat in Bergambacht wordt met ingang van 4 maart uitgebreid met een lunchroom, die de naam 'Café en Suite' gaat dragen.

Teunis Speksnijder, directeur van Speksnijder Mode, liep al een paar jaar rond met het plan om een inpandige lunchroom te realiseren en Arjenne Timmer, directeur van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, zocht naar een nieuwe locatie vanwege de groei van het aantal deelnemers.

"We zien in 'Café en Suite' een aansprekende manier om het verblijf van onze klanten in onze winkel nóg aangenamer te maken", vertelt Teunis Speksnijder. "Je mag het zien als een soort extra service, zeker vanwege het feit dat veel onze gasten van buiten Bergambacht komen en soms behoefte hebben aan een lekker kopje koffie/thee of een lunch. Maar Café en Suite is er zeker óók voor alle andere mensen. In die zin staat de lunchroom los van de winkel."

Klik
Bij Café en Suite gaan straks deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op doordeweekse dagen aan de slag. Tot grote vreugde van Teunis Speksnijder: "Parallel aan onze plannen om een lunchroom te starten liep onze ambitie om daarin de samenwerking te zoeken met een goede en betrouwbare partner. Zo kwam ik in contact met SDK-directeur Arjenne Timmer. Er was meteen een klik. Dat wederzijdse enthousiasme is daarna alleen nog maar groter geworden. Wij vinden het geweldig dat een gerenommeerde organisatie als Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard met ons wil samenwerken en er straks mensen met een beperking onder hun begeleiding een zinvolle en fijne vorm van dagbesteding kunnen hebben. Hun aanwezigheid geeft in alle opzichten meerwaarde aan onze zaak. Dagbesteding past bij onze filosofie waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen en omzien naar een ander kernwoorden zijn."

Wederzijds
Ook Arjenne Timmer is blij met de samenwerking: "Ik voel bij dit project hetzelfde als Teunis", glimlacht ze. "En ik ben dankbaar dat een zo mooi en gereputeerd bedrijf als Speksnijder Mode met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard in zee gaat. Het vertrouwen is wederzijds. We gaan er met z'n allen iets moois van maken. Ook is het mooi dat het in Bergambacht gebeurt. We zijn hier al actief met dagbesteding bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen en ons bedrijfsrestaurantproject voor de medewerkers van QuaWonen. Café en Suite maakt het plaatje compleet. We hebben er enorm veel zin in."

Het is de bedoeling dat Lunchroom Café en Suite op 4 maart haar deuren opent. Kandidaat-deelnemers kunnen zich melden bij Arjenne Timmer (tel. 06-28682464 of arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com).

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK