Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
advertorial

Koos Rook: Dichtbij voor iedereen

  •   keer gelezen   Zaak & Zo

KRIMPEN A/D IJSSEL • Alle knowhow gebundeld in één kantoor? Kan dat? Dat kan! En hoe! Bij Koos Rook in Krimpen aan den IJssel kun je terecht voor verzekeringen, financieringen, hypotheken, administratie én bankzaken. Voor iedereen die zich compleet en overzichtelijk wil laten ontzorgen en persoonlijke aandacht op prijs stelt.


Denny Trouwborst staat al jaren bekend als 'de verzekeringsman' van Koos Rook. Van particulieren tot en met ZZP-ers of het MKB: iedereen wordt door hem en zijn team op maat bediend. "Wat onze klanten zo in ons waarderen is dat we dóen waar we voor stáán", zegt Trouwborst. "Afspraak is afspraak. En de lijnen zijn kort. Heb je een vraag over je verzekering of een schade te melden, dan word je meteen geholpen door mensen die je kent. Een persoonlijke werkwijze die je niet overal meer, maar wel bij ons. We hechten er zeer aan en onderscheiden ons er mee. Of je hier een fietsverzekering hebt lopen of een bedrijf leidt; Koos Rook staat voor je klaar met verzekeringsspecialisten die drempelloos benaderbaar zijn."

Een hypotheek nodig die exact aansluit bij je actuele en toekomstige situatie? Michel van den Brink helpt je aan persoonlijk maatwerk waar je niet alleen nu maar ook later zorgeloos mee uit de voeten kunt. "Daarbij gaan we niet over één nacht ijs", vertelt de specialist. "Als onafhankelijk adviseur kunnen ik en mijn collega Peter Rebergen, op basis van de wensen en behoeften van de klant, bij vrijwel alle hypotheekvertrekkers speuren naar de best mogelijke deal. Daarbij benutten we onze up-to-date kennis op hypothecair én fiscaal gebied. Die expertise is van essentieel belang in een landschap van regelmatig veranderende wet- en regelgeving én een reden om juist ons in te schakelen. Veel mensen die dachten via internet zélf een hypotheek te kunnen regelen, komen daar van terug. Logisch, want het gaat om een belangrijke beslissing die je soms voor vele jaren neemt. Daar wil je geen onzekerheden bij. Wij nemen die onzekerheden weg en ontzorgen met maatwerk." 

Pensioen
'Hoe gaat mijn pensioen er uit zien? Heb ik voldoende financiële ruimte om onbezorgd te kunnen genieten als ik straks niet meer werk?' Het zijn vragen waarover heel wat mensen zich het hoofd breken. Peter Rebergen verschaft graag duidelijkheid aan iedereen die zich zorgen maakt over het al dan niet toereikend zijn van zijn/haar oudedagsvoorziening. "Pensioenregelingen worden steeds soberder", weet Rebergen. "Je ziet daarnaast een trend waarbij werkgevers geen pensioenvoorziening meer aanbieden en werknemers het zélf laten regelen. Vaak staat daar extra loon tegenover. Dat klinkt aantrekkelijk, maar brengt wél met zich mee dat je vanaf dat moment zelf verantwoordelijk bent voor je pensioen. Een goed moment om contact met ons op te nemen en een zorgenvrije toekomst uit te stippelen met onze experts."

Ooit – in 1963-  begon Koos Rook zijn zakelijke activiteiten met een administratiekantoor. Talloze particulieren en zakelijke relaties sloten zich sindsdien aan. Anno 2017 leidt Arie van Ommen de administratietak van het bedrijf. "We staan voor onze klanten klaar van a tot z", zegt hij. "En we hebben alle expertise in huis om elke opdracht perfect invulling te geven. Het mooie is dat veel relaties al tientallen jaren trouw zijn en dat de meeste nieuwe klanten voortkomen uit mond-tot-mond reclame. Beter kun je het niet hebben! Mooi is ook dat we, vanwege de verschillende disciplines binnen ons kantoor, ook goed en helder kunnen adviseren als het gaat om verzekeringen, hypotheken, oudedagsvoorzieningen en bankzaken. Een compleet plaatje dus!"

RegioBank
De service bij Koos Rook wordt gecompleteerd met een vestiging van RegioBank ín het kantoor in Krimpen aan den IJssel. "Je kunt er terecht voor álle bankzaken", vertelt Michel van den Brink. "En dat mag je gerust bijzonder noemen in een tijdperk waarin vrijwel alle andere banken hun dienstverlening beperken tot Internet of bezoek op afspraak. Bij RegioBank kun je zó binnenlopen en heb je nog echt contact met mensen die je kent! Wij merken dat daar veel behoefte aan is. Enneh… voor mensen die liever kiezen voor 'digitaal'; ook daar zijn we volledig op ingericht!"

Meer informatie: http://www.koosrook.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie van deze uitgave is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten