Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Kontakt Mediapartners

DCV verspeelt koppositie; Spirit komt niet verder dan 1-1

  •   keer gelezen   Sport

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Koploper DCV verloor in en tegen Hellevoetsluis - de nummer twee op de ranglijst - met 2-0. 


De Krimpenaren waren niet bij machte om een resultaat neer te zetten, de thuisploeg had dat ‘gogme’ wel. Vanaf het moment dat Hellevoetsluis de score opende, liep DCV achter de feiten aan. 

“Het is nu de tweede keer achter elkaar dat we aan de verkeerde kant van de score zitten,” merkte DCV-trainer Wout Ooms op. “Met 18 punten uit acht wedstrijden kan je thuiskomen, maar die 18 punten hadden we ook al na zes wedstrijden. Gelukkig blijven we er op de ranglijst wel goed voorstaan. Als we minimaal een punt behalen in de inhaalwedstrijd tegen Sparta, dan pakken we nog de eerste periodetitel.”

Spirit
Spirit kwam in Rotterdam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Charlois, dat pas 2 punten had. Nadat Ruben Slooff de score opende voor de Ouderkerkers leek de verwachte zege binnen handbereik.

“Na het wisselen van twee middenvelders, die geblesseerd uitvielen, kreeg Charlois de gelegenheid om gelijk te maken,” vertelde een ontevreden Spirit-trainer Richard van Capellen. “In de tweede helft kregen we genoeg kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten. Ook de paal stond een voorsprong in de weg. De bal wilde er gewoon niet in.”

Wim Kroone

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten