KNLTB filmt op tennispark Bergambacht
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Filmopnamen op het tennispark in Bergambacht.
• Filmopnamen op het tennispark in Bergambacht. (Foto: Jaap Ritskes)

KNLTB filmt op tennispark Bergambacht

  •   keer gelezen   Sport

KRIMPENERWAARD • Op initiatief van de KNLTB vonden vrijdag, op het sportpark van Tennisclub Bergambacht, opnames plaats in het kader van het Sportakkoord.


Centraal stond wat dit akkoord voor de tennisverenigingen binnen de gemeente Krimpenerwaard heeft opgeleverd en wat er voor 2021 nog meer staat te gebeuren.

Hoofdthema
Hannie Stolwijk in een toelichting: “De KNLTB heeft het Nationaal Sportakkoord als een van de hoofdthema’s van de ‘KNLTB digitale congresweek’ gekozen en bezoekt daarom enkele gemeenten in Nederland, die een ervaring hebben te delen. Een mooie gelegenheid om deze sport, mogelijk op de tien tennisparken binnen de gemeente, in het zonnetje te zetten. De goede samenwerking tussen de tennisverenigingen met Team Sportservice Krimpenerwaard, die een coördineerde rol vervult bij de uitvoering van het Sportakkoord, werd daarbij zeker niet vergeten.”

Krimpenerwaard Cup
Een initiatief binnen de samenwerking is een reeks van onderlinge wedstrijden tussen alle tien de tennisverenigingen in het kader van de ‘Krimpenerwaard Cup’.

Stolwijk: “Het draaiboek ligt klaar en het is nu wachten op een versoepeling van de overheidsmaatregelen om een begin te maken met de wedstrijdcyclus.” 

Ook willen de gezamenlijke tennisverenigingen hun sport promoten onder met name de jeugd.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier