Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Nieuwe bestuursleden en open dag TV Langeland

  •   385 keer gelezen   Sport
• Esther Buijs overhandigt de voorzittershamer aan Paul Schoenmakers.
• Esther Buijs overhandigt de voorzittershamer aan Paul Schoenmakers. (Foto: Bill de Kimpe )

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Na het feestgedruis rondom het 40-jarig bestaan van TV Langeland afgelopen jaar, staat 2019 in het teken van vernieuwing en verandering. Te beginnen met wisselingen in het bestuur. 

Tijdens de algemene ledenvergadering werd Paul Schoenmakers benoemd als nieuwe voorzitter. Hij kreeg de voorzittershamer overhandigd door Esther Buijs, die ruim negen jaar deze functie uitoefende en werd toegevoegd aan de Walk of Fame van de vereniging. Ook Petra van Ballegoie nam afscheid van het bestuur. Zij wordt opgevolgd door Monique van Kesteren-de Waard. 

De nieuw gekozen voorzitter heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: "Ik ben sinds 2012 met plezier lid van TV Langeland. Dat was ook het moment dat ik in Krimpen aan den IJssel kwam wonen. Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad op de vereniging. Ik heb er nieuwe vrienden gemaakt en opnieuw tennissen geleerd, want ik had al 22 jaar niet meer actief getennist", aldus Paul Schoenmakers.

In zijn nieuwe rol als voorzitter wil hij er alles aan doen om samen met de overige bestuursleden en commissieleden de vereniging nog leuker en sportiever te maken: "Mijn wens is om -waar mogelijk- verbeteringen aan te brengen die ervoor zorgen dat we een gezonde, sterke en kwalitatief goede vereniging hebben en houden. Hierbij maak ik uiteraard graag gebruik van de kennis, ervaring en het enthousiasme van alle leden en vrijwilligers."

Wie ook wil kennismaken met  TV Langeland is welkom op de open dag van zondag 24 maart. Van 12.00 tot 15.00 uur staat de poort van het tenniscomplex aan de Krimpenerbosweg 6 wijd open.
 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK