Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Ben Brugman

MHC Krimpen-teams delen de punten

  •   152 keer gelezen   Sport

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Op de laatste speeldag voor de winterstop wisten zowel de dames als heren van MHC Krimpen niet te winnen. Desondanks gaan beide teams met een goed gevoel de winterstop in.

Heren 1 moest in de tweede helft tegen Dopie een 2-0 achterstand goed maken. Nadat Elvin Honders voor de aansluitingstreffer zorgde, maakten de Delftenaren deze weer ongedaan met de 3-1.

Door twee binnengesleepte strafcorners van Martijn Hofwegen keerde Krimpen alsnog met een welverdiend punt terug. Het resultaat is een gedeelde vierde plaats.

Ook de dames kwamen niet verder dan een gelijkspel en ook zij speelden een slechte eerste helft. Na een 1-0 achterstand in Schiedam scoorde Daphne Buitelaar de 1-1. De tweede helft was een stuk beter, ook al moesten ze een nieuwe achterstand goed maken, misten ze strafbal, maar werd het uiteindelijk via Anne Sweben 2-2.

Hiermee blijven de dames ongeslagen; een goede prestatie van dit jonge team. Trainer Luuk Bouwmans: "Ik ben echt wel trots op die meiden. Ze zijn in korte tijd een hechte groep geworden, die met elkaar voor elke bal knokt. Mooi dat dit beloond wordt met een goed resultaat in de poule."

In maart start de tweede seizoenshelft.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK