Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Koguryo: alle senioren in de prijzen op NK

  •   92 keer gelezen   Sport

MIDDELBURG/KRIMPEN AAN DE LEK • Alle senioren van sportcentrum Koguryo zijn tijdens het NK ITF Taekwo-do in Middelburg in de prijzen gevallen.

Lisanne Behonek behaalde een eerste plaats met tuls 3e dan. Nina Meppelder haalde alle hoogtes in de A klasse-highjump: goed voor goud. Tevens werd ze met technisch en hoogstaand  taekwon-do eerste in de klasse +74 kilo.

Voor Sam Delrock en Lisanne Behonek was er respectievelijk goud en zilver in de dames senioren A-klasse -56 kilo.

Na een spetterende overwinning behaalde Shannon Wouters goud in de A-klasse 62 tot 74 kilo.

Dirk Netten, klasse A heren -63 kilo, greep net naast het goud door de finale nipt te verliezen.

De coaches Shannon Wouters, Victor Baljeu en Chiel Rombout keken terug op een succesvol Nederlands kampioenschap: "Wel jammer van het lage aantal deelnemers  en de soms zwakke arbitrage."

Jeugd
Bij de jeugd waren er prijzen voor Isa Groeneveld (1e bij tuls); Pia Labrie (1e); Fenne Diefenbach (1e); Amy den Boer (3e), Isa Groeneveld (3e), Matt Streur (3e) en Mellua Tupamahu (3e). Ook de junioren van Koguryo presteerden uitstekend: Zeus Limpiada (1e), Yra Labrie (1e), Merel de Rijke (1e) Jorick van Veelen (2e) en Wesley Kooijman (3e).

Op het NK waren 237 deelnemers van achttien scholen vertegenwoordigd.  Koguryo was in Middelburg met een afvaardiging van vijftien spelers, twee scheidsrechters en drie coaches aanwezig.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK