• Het winnende damesteam met master Chiel Rombout.
• Het winnende damesteam met master Chiel Rombout.

Prijzenregen voor sportcentrum Koguryo

  •   121 keer gelezen   Sport

KRIMPEN AAN DE LEK • Sportcentrum Koguryo uit Krimpen aan de Lek heeft in het Roemeense Sibiu diverse prijzen gewonnen.

Bij de junioren was er goud voor Yra Labrie (-55 kilo). Merel de Rijke verloor in de eerste ronde van de tuls.

Bij de senioren behaalde Lisanne Behonek zilver met tuls. Bij het sparren in de klasse dames -56 kilo verloor ze van de latere finaliste uit Polen. Sam Delrock won in deze klasse goud met 'fantastisch taekwondo', aldus master Chiel Rombout.

Liza Breunesse-Mauritz won in de klasse tot 62 kilo brons. In de eerste twee ronden versloeg ze twee Poolse tegenstanders; in de halve finale verloor ze nipt van de latere wereldkampioene. Shannon Wouters (-68 kilo) moest in de eerste ronde het hoofd buigen voor -eveneens- de latere winnares uit Polen. Nina Meppelder was in haar klasse voor iedereen weer eens te sterk. Goud dus. Dirk Netten strandde bij de heren tot 63 kilo.

Het damesteam van Koguryo werd knap eerste door in de finale Polen te vernederen met 6-0. Chiel Rombout: "Al met al een te gekke prestatie en we zijn weer veel internationale ervaring rijker."

Aan de Europacup in Sibiu Roemenië deden 71 clubs uit 27 landen (540 deelnemers) mee. Bij de clubs werd Koguryo derde in de overall prijs voor junioren en senioren en tweede bij de senioren overall.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK