Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: wijntjesfotografie.nl

Dilettant scherper dan falend Schoonhoven

  •   196 keer gelezen   Sport

SCHOONHOVEN • Schoonhoven staat weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Raymond van der Kort verloor op eigen veld met 2-4 van Dilettant.

De blauw-witten hadden de nederlaag voor een groot deel aan zichzelf te wijten. Achterin werden de doelpunten nogal eenvoudig cadeau gedaan. "En dan roep je het over jezelf af", meende Van der Kort.

Het omslagpunt was de misser van Tiago de Vries, die voor open doel tegen de lat schoot. "In plaats van 2-1 werd het 1-2 en toen brak er iets bij ons."

De eerste tegengoal was eveneens een weggevertje. De bal belandde na een vrije trap van Marnix van den Adel in de verste hoek. Schoonhoven-doelman Yannis van der Graaf stond er bij en keek er naar.

Een tactische wissel van de Schoonhoven-trainer pakte goed uit. Invaller Yordi De Rek scoorde op slag van rust de gelijkmaker: 1-1.

Na de pauze liep het niet zoals Schoonhoven zich het vervolg had voorgesteld. Jesper van den Adel, Sven Schilders en Marnix van den Adel zorgden voor 1-4. Rogier Peltenburg bepaalde de eindstand op 2-4.

Zie voor alle uitslagen, wedstrijdverslagen, standen en het programma: http://www.regio-voetbal.nl

Pieter van der Laan

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK