Afbeelding

Unieke kans: All You Need Is Love-caravan bij winkelcentrum Crimpenhof

Algemeen 3.064 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Op zaterdag 5 februari staat de All You Need Is Love-caravan op het Raadhuisplein bij winkelcentrum Crimpenhof. Met Valentijnsdag voor de deur is dit dé kans om een videoboodschap op te nemen in de caravan, bekend uit het gelijknamige televisieprogramma van Robert ten Brink. 

‘Het Raadhuisplein, aan de kant van het gemeentehuis, wordt ook wel het Trouwplein genoemd. Dit is dan ook de perfecte locatie voor de All You Need Is Love-caravan. Zaterdag 5 februari, tussen 10.00 en 17.00 uur, krijgt iedereen de kans om in de caravan een videoboodschap op te nemen’, laat de organisatie vanuit het Krimpense winkelcentrum weten.

Het kan een videoboodschap zijn voor een geliefde, maar bijvoorbeeld ook een lief bericht voor opa en oma die door corona de kleinkinderen maar weinig hebben gezien: ‘Het mag ook een filmpje zijn voor collega’s, vrienden of de buren. Grijp deze unieke kans aan om een videoboodschap op te nemen in de enige echte All You Need Is Love-caravan. En voor wie durft: trek de stoute schoenen aan en neem een boodschap op voor een anonieme liefde. Will you be my Valentine?’

Privé
De videoboodschap wordt na de opname direct gemaild naar het opgegeven emailadres. De boodschappen zijn privé en worden niet gedeeld via de social media-kanalen.

Binnenkort meer informatie op de website en via Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden