Afbeelding

John Correljé bevorderd tot 7e Dan Tang Soo Do

Sport 927 keer gelezen

SCHOONHOVEN • John Correljé van Tang Soo Do-vereniging Chon-Kyong in Schoonhoven was zaterdag trots op zijn leerlingen. Zij deden in verschillende categorieën mee aan een nationaal toernooi in Zevenhuizen. 

Tussen de ongeveer 200 deelnemers waren de jonge krijgers zeer succesvol. Milan van der Meer veroverde een 1e plaats bij het sparren en een 2e plek bij de hyungs (loopvormen), Zijn broertje Lucas legde beslag op de 2e plaats bij het sparren en Ivar van der Heij maakte het podium voor Chon-Kyong compleet (3e bij het sparren). 

Verder grossierde Glan Scheer in de jeugdcategorie in de prijzen. Naast een 1e plaats voor de wapen-hyungs en het sparren, werd hij 2e bij de hyungs.

Bij de volwassenen was er een 3e prijs voor Annatevka Rijkaart bij de hyungs en een 2e plek voor Minte de Moel bij het sparren. Patricia Rijkaart greep met een 4e plek voor de hyungs net naast het podium. 

Ook John Correljé zelf viel in de prijzen. Als tegenprestatie voor zijn inzet die hij landelijk levert aan All Tang Soo Do, werd hij tijdens dit toernooi bevorderd tot de 7e Dan. Een unieke onderscheiding in Nederland, waarmee de leerlingen ook trots zijn op de meester.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden