Proeflessen van Jeugdtheaterhuis in Krimpen aan de Lek.
Proeflessen van Jeugdtheaterhuis in Krimpen aan de Lek. Foto: Aangeleverd

Proeflessen van Jeugdtheaterhuis in Krimpen aan de Lek

Algemeen 182 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK • Nu de vakantie erop zit, is het tijd voor andere leuke dingen. Zoals de Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. In oktober starten de eerste lessen en daar kun je je nu voor inschrijven. Eerst een keer kennismaken? Dat kan tijdens de gratis proeflessen.

Al dertig jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar kan bij de musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in de Krimpenerwaard terecht. 


Gratis proeflessen donderdag 23 september

Kom naar de gratis proeflessen op donderdag 23 september in Cultuurhuis Krimpen aan de Lek aan de Markt 201 tussen 16:00 en 19:30 uur.

Het programma vind je in het aanmeldformulier op de website: www.jeugdtheaterhuis.nl.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis geeft lessen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis. Er is een lesaanbod voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar.

Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden