• Ouders, kinderen en (oud-)collega's kwamen langs om juf Lizeth te feliciteren met haar jubileum. Ze is al 25 jaar - haar hele onderwijscarrière - verbonden aan De Bron.
• Ouders, kinderen en (oud-)collega's kwamen langs om juf Lizeth te feliciteren met haar jubileum. Ze is al 25 jaar - haar hele onderwijscarrière - verbonden aan De Bron. Foto: wijntjesfotografie.nl

Drive-thru voor jubilerende juf Lizeth van De Bron in Gouderak

Algemeen 1.137 keer gelezen

GOUDERAK • Lizeth Boon-van Herk (47) staat al 25 jaar voor de klas. Een dergelijk jubileum wordt normaal gesproken gevierd met een feestje of etentje, maar door corona zat dat er niet in. 

Daarom bedachten haar collega’s van de christelijke basisschool De Bron uit Gouderak een alternatief: een drive-thru. De juf van groep 3/4 nam plaats in een rieten stoel die aan de Staringhlaan was gezet waarna tientallen ouders, leerlingen en (oud-)collega’s - lopend of op de fiets - langskwamen om haar te feliciteren. Ze kreeg ook veel cadeaus. Die hadden bijna allemaal wel iets te maken met bakken of tuinieren, twee dingen die Lizeth graag doet. ‘s Morgens was de juf op school ook al flink in het zonnetje gezet. Kinderen van elke groep hadden voor haar een verrassing voorbereid, variërend van een lied, quiz tot knutselwerkjes en A4-tjes met daarop smaakvolle recepten.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

• Juf Lizeth wordt geknuffeld door 'haar' kinderen van groep 3/4.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden