• Brugklasser Jill won de hoofdprijs van de anderhalve meter bingo: een splinternieuwe damesfiets van Cortina.
• Brugklasser Jill won de hoofdprijs van de anderhalve meter bingo: een splinternieuwe damesfiets van Cortina. Foto: aangeleverd

Bingo op anderhalve meter in sporthal Krimpenerwaard College

Algemeen 345 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In de sporthal van het Krimpenerwaard College was donderdag voor leerlingen een anderhalve meter bingo georganiseerd. Ook leerlingen uit groep 8 van de basisscholen waren uitgenodigd om mee te doen.   

De negentig deelnemers zaten keurig op anderhalve meter van elkaar met hun bingokaartje voor zich aan een eigen tafeltje. Voor de winnaars waren er mooie prijzen die door Krimpense winkeliers beschikbaar waren gesteld. Daarbij trakteerde poelier De Jong elke deelnemer op een broodje kroket. Brugklasser Jill ging er met de hoofdprijs vandoor: een Cortina-fiets die door fietsenhandel Bike Totaal is geschonken. 

De bingo viel samen met de laatste lesdag van dit bijzondere schooljaar. Om leerlingen de mogelijkheid te geven elkaar vaker te ontmoeten, had het Krimpenerwaard College de laatste weken allerlei extra activiteiten. Zo was er een high tea en konden leerlingen met elkaar koken, schilderen of suppen op de surfplas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden