• • Tijdens de benefiet kunnen bezoekers genieten van Molukse gerechten.
• • Tijdens de benefiet kunnen bezoekers genieten van Molukse gerechten. Foto: stockfoto

Benefiet voor slachtoffers aardbeving Molukken

Algemeen 639 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel is zaterdag 30 november een benefiet voor de slachtoffers van de aardbeving op de Molukken.

Bij de aardbeving op 26 september vielen tientallen doden en duizenden gewonden. Door naschokken is de situatie is ter plaatse nog altijd gevaarlijk. Uit angst voor tsunami's zijn inwoners naar hoger gelegen delen gevlucht waar ze onder erbarmelijke omstandigheden leven.

Om de slachtoffers te helpen, zijn Molukkers in heel Nederland in actie gekomen. Zo ook in Krimpen aan den IJssel. Tijdens de benefiet (een initiatief van stichting Tjari Dana) worden er tussen 16.30 en 18.00 uur films en foto's vertoond van de huidige situatie op de Molukken. De makers geven ook een toelichting. Tussen 18.00 tot 19.30 uur kan er een Molukse maaltijd worden genuttigd. Hierna spelen diverse Molukse bands live muziek. De toegang tot de benefiet is gratis. Wie een maaltijd wil, betaalt 10 euro.

Reserveren kan via: 06-40515848/06-18021108 of e-mail: tjaridana@gmail.com. De tafeltjesavond van zaterdag 24 november in gebouw UMAM komt te vervallen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden