• Impressie van het verbouwde kerkelijk centrum De Bron.
• Impressie van het verbouwde kerkelijk centrum De Bron. Illustratie: Verstoep Architecten

Opening verbouwd kerkelijk centrum De Bron

Algemeen 408 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK • Kerkelijk verenigingsgebouw De Bron wordt na een maandenlange verbouwing heropend. De feestelijke heringebruikname vindt donderdagavond 26 september plaats.

Het verenigingsgebouw van de Hervormde Gemeente Willige Langerak, aan de Montignylaan 15, stond de afgelopen maanden in de steigers.

Ring
"Een verbouwing was nodig, omdat het gebouw simpelweg te klein was geworden", vertelt  Gertjan Bultman, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters. "Onze gemeente groeit en daar zijn we dankbaar voor. Door de bouw van een grote 'ring' om het huidige gebouw heen, is De Bron veiliger en comfortabeler geworden voor de huidige en toekomstige gebruikers."

Bultman is blij dat er met de uitbreiding weer 'voldoende plaats is in de herberg'. "In de afgelopen maanden is er hard gewerkt door Van Herk Bouw en diverse gemeenteleden die hebben geholpen met schilderen en kleine bouwwerkzaamheden. Donderdagavond 26 september wordt het vernieuwde gebouw geopend. De openingshandeling vindt plaats rond 19.50 uur."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden