Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Van den Broeke vertrekt bij QuaWonen

  •   439 keer gelezen
• Rob van den Broeke.
• Rob van den Broeke. (Foto: Adri Verhoeven (archief))

KRIMPENERWAARD • Directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij wordt per 1 september directeur-bestuurder bij Rijswijk Wonen.

Van den Broeke was sinds 2010 in dienst bij QuaWonen. Hij verlaat de organisatie met trots. "Dankzij lage bedrijfslasten konden we maximaal inzetten op maatschappelijke thema's zoals de energietransitie en langer zelfstandig thuis. De afgelopen jaren heb ik samen met alle medewerkers flink gebouwd aan waar QuaWonen voor staat: voldoende goede woningen en dienstverlening voor mensen die zelf moeilijk slagen op de woningmarkt. Ik ben trots op wat we met elkaar hebben bereikt."

Hart en ziel
Johan de Leeuw, voorzitter van de Raad van Commissarissen, betreurt het vertrek van Van den Broeke. "Hij heeft met hart en ziel gewerkt aan de professionalisering en positionering van QuaWonen. En met succes. QuaWonen voert haar maatschappelijke taken ambitieus uit."

De RvC is inmiddels gestart met het werven van een nieuwe directeur-bestuurder. Voor de tussenliggende periode wordt er een interim-bestuurder gezocht.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }