Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De vlag ging uit tijdens de oplevering van de woningen in Lageweg.
• De vlag ging uit tijdens de oplevering van de woningen in Lageweg.

Feestelijke oplevering opgeknapt woningen Lageweg

  •   116 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • In Lageweg was vorige week dinsdag de feestelijke oplevering van de 42 huurwoningen van woningbouw stichting 'Samenwerking' die de afgelopen maanden onder handen zijn genomen. 

Voor de gelegenheid werden de nieuwe vlaggenstokhouders meteen in gebruik genomen. De wapperende vlaggen aan de verbeterde gevels gaven de woningblokken een extra vrolijk gezicht. En om het moment samen te vieren, stonden op het schoolplein een hapje en drankje klaar voor alle bewoners en betrokkenen.

Zowel voorzitter Ed Goverde als Leen van Winden (voorzitter van de Stichting Huurders Organisatie Samenwerking) blikten tijdens de bijeenkomst terug op het ingrijpende project. Voor het officiële tintje was wethouder Leon de Wit aanwezig. Hij was onder de indruk van de verrichte werkzaamheden. 

De woningblokken aan de Vlamingsweer, Oosterweer, Hoefweer, Wildertkade, Hoge Molenwerf en Nieuwlandsekade hebben een moderne uitstraling gekregen. Naast de zichtbare gevelverbetering is er vloer-, spouwmuur- en dakisolatie aangebracht. Nieuwe kozijnen, hoogrendementsglas en mechanische ventilatie zorgen voor extra comfort.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }