Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Met de verkoop van de eerste loten ging op Koningsdag de grote loterij van start.
• Met de verkoop van de eerste loten ging op Koningsdag de grote loterij van start. (Foto: aangeleverd)

Auto te winnen bij loterij Krimpense voetbalclub DCV

  •   525 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Voetbalclub DCV uit Krimpen aan den IJssel bestaat 100 jaar en viert dit onder andere met een grote loterij. Naast maandprijzen, zoals een fiets, barbecue en tablet, maken deelnemers kans op een superhoofdprijs: een Renault Clio ter waarde van 20.000 euro.

De winnaar van de auto, beschikbaar gesteld door autobedrijf Roocar, wordt op 1 november bekendgemaakt. Tijdens deze hoofdtrekking worden ook de andere hoofdprijzen verdeeld. Het gaat onder meer om een vakantiecheque van 1.500 euro (D-reizen), een grootbeeld tv van Samsung ter waarde van 1.499 euro (Gego Expert), een e-bike van 1.399 euro (B. van der Velden Tweewielers), een notebook ter waarde van 729 euro (Asys Computers), een maatpak van 700 euro (Smit Mode), een horloge van 400 euro (Ed Oorebeek), sneakers voor het hele gezin (Pim Doesburg) en een minuut winkelen bij Jumbo.

Uitslagen
Met een lot (à 25 euro) doen deelnemers mee aan de maandtrekkingen en de hoofdtrekking. De maandtrekkingen vinden plaats op 31 mei, 28 juni, 26 juli, 30 augustus en 27 september telkens om 17.00 uur op het kantoor van notaris Rijnvis in Krimpen aan den IJssel. De uitslagen zijn te vinden op de website van DCV (zie hieronder). De winnaar van een maandprijs speelt niet mee in de daaropvolgende maandtrekkingen, maar speelt wel mee in de hoofdtrekking op vrijdag 1 november. Voor elftallen en sponsoren is een speciale actie. Bij aankoop van tien loten krijgen zij het elfde lot gratis. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan het revitaliseren van het DCV-complex. Er zijn in totaal 10.000 loten uitgegeven.

www.dcww.dcvkrimpen.nl

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK