• Arrèn van Tienhoven, de nieuwe fractievoorzitter van de SGP in Krimpen aan den IJssel.
• Arrèn van Tienhoven, de nieuwe fractievoorzitter van de SGP in Krimpen aan den IJssel. Foto: aangeleverd

Van Tienhoven nieuwe fractievoorzitter SGP Krimpen

Algemeen 629 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Arrèn van Tienhoven is de nieuwe fractievoorzitter van SGP Krimpen aan den IJssel. Hij volgt Marco Oosterwijk op, die voorgedragen is als wethouderskandidaat te Ridderkerk.

Van Tienhoven (46) is sinds 2018 gemeenteraadslid. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij advies- en ingenieursorganisatie Arcadis. De vrijvallende raadszetel voor de SGP wordt ingenomen door Adriaan van Beek. Hij maakt eveneens sinds 2018 onderdeel uit van de fractie en schuift als burgerraadslid door naar de gemeenteraad. Van Beek (29) is als medisch immunoloog (i.o.) verbonden aan het Erasmus Medisch Centrum en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Als nieuw burgerraadslid zal Ronald Hogendoorn worden benoemd. Hogendoorn (38) is directeur van de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel en heeft de achterliggende maanden reeds met de fractie meegedraaid. Beide benoemingen zullen plaatsvinden tijdens de raadsvergadering van 31 januari.

De Krimpense SGP-fractie bezet 5 van de 21 raadszetels in de Krimpense gemeenteraad. Naast Arrèn van Tienhoven, Adriaan van Beek en Ronald Hogendoorn, bestaat de fractie uit de raadsleden Bert-Jan Ruissen, Hugo van der Wal en Paul Schultink.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden