• Het team van installatiebedrijf Nobel.
• Het team van installatiebedrijf Nobel. Foto: wijntjesfotografie.nl
advertorial

Voor nú en de lange termijn

Algemeen 416 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Heeft aardgas nog toekomst als het gaat om het verwarmen van je woning? "Een logische vraag", reageert André Verhoeff, directeur van Installatiebedrijf Nobel uit Krimpen aan den IJssel.

"Je ziet bij nieuwbouw en renovatie al een verschuiving van de cv-installatie naar warmtepomptechniek, maar dat wil zeker niet zeggen dat de aanschaf van een cv-installatie op gas onverstandig is. Dat men in Groningen gaat stoppen met aardgaswinning geeft geen gevolgen voor de toevoer aan Nederlandse huishoudens. Die kunnen gewoon blijven verwarmen en koken op gas. Dat blijft vanuit ondermeer Rusland gewoon onze kant op komen. De aanschaf van een cv-installatie is daarom nog een flink aantal jaren een verantwoorde keuze. Ik raad echter mensen die hun woning renoveren wel aan om bij de verbouwing alvast rekening te houden met de mogelijk toekomstige plaatsing van een warmtepomp. Dat scheelt in een later stadium hoge(re) kosten."

Papieren
Verhoeff voorzag de actuele ontwikkelingen op verwarmingsgebied tien jaar geleden al. "In 2008 behaalde ik mijn STEK-certificering op het gebied van airconditioning en warmtepomptechniek. Ook onze medewerker Martijn heeft deze papieren in bezit. We zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken, we kunnen ze ook tóepassen en daarmee hebben we in deze disciplines een flinke voorsprong op veel andere installatiebedrijven. Klanten herkennen die kennis en dat vakmanschap. Ze maken graag gebruik van onze expertise en kunnen met elke vraag bij ons terecht."

Nog géén klant, maar wél belangstelling voor een bedrijf dat je er nu én in de toekomst warmpjes bij laat zitten? Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Nobel!

Installatiebedrijf Nobel
Stormsweg 54 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-516530
E: info@installatiebedrijfnobel.nl
I: www.installatiebedrijfnobel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden