Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

538-DJ’s op uitnodiging van Lionsclub in De Waard

  •   326 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • In samenwerking met zalencentrum De Waard in Bergambacht organiseert Lionsclub Krimpenerwaard op zaterdagavond 24 november een feestelijke muziekshow. De opbrengst is bestemd voor 'Spieren voor Spieren'.

Te gast zijn de 538-DJ's Barend en Daniel. Kaarten kosten slechts 7,50 euro en kunnen worden besteld via ticketkantoor.nl of op de Facebookpagina 538 DJ's On Tour Bergambacht

De zaal wordt gratis ter beschikking gesteld, diverse bedrijven en instellingen hebben al een geldbedrag overgemaakt en ook de Lionsclub zelf doet een financiële duit in het zakje om een mooi bedrag te kunnen overmaken naar Spieren voor Spieren. De opbrengsten van entree en consumpties komen daar nog eens bij.

Onderzoek
Stichting Spieren voor Spieren financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen. Ook de ontwikkeling en de aanschaf van hulpmiddelen voor deze kinderen worden gefinancierd. Bovendien organiseert Spieren voor Spieren samen met Nederlandse topsporters – onder wie ambassadeur Sven Kramer - leuke evenementen om kinderen met deze ziekte enkele gelukkige momenten te bezorgen.

Martin Leusen van Lionsclub Krimpenerwaard: "Een prachtig doel toch om je als club voor in te zetten? We zijn overigens nog wel op zoek naar meer sponsors. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden."

Een speciale flyer waarop een en ander wordt uitgelegd kan worden opgevraagd via e-mail: krimpenerwaard@lions.nl. 

Voor meer informatie: Martin Leusen (06-51301551) of Gijsbert van Egmond (06-55805556).
 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK