• Ted Markus bij de nieuwe Kia Niro.
• Ted Markus bij de nieuwe Kia Niro. Foto: wijntjesfotografie.nl
advertorial

AutoDrome bulkt van het Kia-nieuws!

Algemeen 377 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Modellennieuws genoeg dit najaar bij Kia-dealer Autodrome Nederland! En dat is buitengewoon aanlokkelijk voor iedereen die op zoek is naar een aansprekende en mooie auto met liefst zeven jaar zorgeloze garantie!

Kia viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum op de Nederlandse markt. Ted Markus, eigenaar van het in Krimpen aan den IJssel gevestigde AutoDrome Nederland, was destijds met zijn bedrijf één van de eerste dealers. "We begonnen destijds met een nieuw merk dat zijn positie nog moest veroveren", herinnert hij zich. "En kijk waar Kia nu staat: in de top 5 van bestverkochte automerken in Nederland! Een prestatie die gebaseerd is op een modellenlijn die niet alleen buitengewoon goed oogt, maar ook kwalitatief zeer hoogwaardig is."

Bij AutoDrome verheugen ze zich op najaar en winter. Vooral naar de volledig elektrische versie van de Kia Niro wordt reikhalzend uitgekeken. "Een superactuele ruime gezinsauto met een ongekend grote actieradius van meer dan 400 kilometer!", weet Ted Markus. "Daarmee hebben we een fraai alternatief in huis voor de ook al zo zuinige Kia Niro Hybrid. Die loopt 1 op 20 gemiddeld en mag liefst 1.300 kilogram trekken. Ideaal dus om je caravan aan vast te koppelen!"

Ook de fraai gefacelifte Kia Sportage wordt nog dit jaar in de showroom verwacht. Daarnaast verwelkomt AutoDrome Nederland nu al de ceed' in stationwagon-uitvoering en komt er binnen enkele maanden een Pro_ceed': een mix tussen een 5-deurs en een stationwagen met alle features  die je ook in de fameuze Kia Stinger aantreft. "De Pro_ceed mag je zien als een betaalbare topauto", glimlacht Ted Markus. "Een regelrechte imagebuilder!"

AutoDrome Nederland
Stormsweg 28 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-590540
E: info@autodrome-nederland.nl
I: www.autodrome-nederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden