• 700 deelnemers trotseerden zaterdag 2 juni in Stolwijk moddersloten en vele hindernissen tijdens de 5e Local Heroes Obstacle Run.
• 700 deelnemers trotseerden zaterdag 2 juni in Stolwijk moddersloten en vele hindernissen tijdens de 5e Local Heroes Obstacle Run. Foto: Stephan Tellier

Organisatie LHOR blij en dankbaar: opbrengst 30.485 euro voor KWF

Algemeen 370 keer gelezen

STOLWIJK  • Ook de vijfde editie van de Local Heroes Obstacle Run had een hoge opbrengst voor KWF Kankerbestrijding tot gevolg.

De deelnemers sportten maar liefst 30.485 euro bij elkaar. "Dit betekent dat de totaalopbrengst in vijf jaar tijd meer dan 86.000 euro was", laten de trotse organisatoren Marloes van den Heuvel, Carola Versluis en Coen Wouda (Stichting Local Heroes Obstacle Run) weten.

Vervolgens: "Je kan als organisatie een doel voor ogen hebben, de grote broek aan trekken en wel van alles willen, maar alleen ben je niets. Alleen met elkaar kan je dergelijke eindresultaten bereiken, successen boeken. We hebben enorme steun gehad. Het was overweldigend, dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen!"

Grenzen
Door de lat steeds hoger te leggen, kon het eindresultaat behaald worden, aldus de organisatie:

"We hebben grenzen verlegd en zijn daardoor geslaagd in ons doel: het organiseren van een sportief evenement ten bate van KWF. Gelukkig is het veilig verlopen is en heeft een ieder, op zijn of haar eigen manier, er van heeft kunnen genieten. We zijn van klein naar groot gegroeid. Het was groots in een klein dorpje. Wij zijn trots, met een diepe buiging voor iedereen!"

Laatste keer
Zevenhonderd deelnemers ploeterden zaterdag 2 juni weer door de modder en trotseerden de nodige hindernissen in de Stolkse polder.

Het was de laatste editie van het succesvolle evenement.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden