Circus Barani slaat tenten op in Lekkerkerk

Algemeen 782 keer gelezen

LEKKERKERK • Circus Barani komt naar Lekkerkerk. Van woensdag 1 tot en met zondag 5 november slaat het zijn tenten op op het terrein aan de Koninginneweg. 

Het circus brengt een voorstelling met onder meer getrainde pony's, geiten, duiven en honden. Verder zijn er acts met artiesten, jongleurs en is er een clown die volwassenen en kinderen flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier. Woensdag en zaterdag begint de voorstelling 15.00 uur, vrijdag om 17.00 uur en zondag om 14.00 uur. Donderdag is er geen voorstelling. Alle informatie staat op www.barani.nl

Korte documentaire
Circus Barani reist sinds 2012 door Nederland en wordt gerund door de familie Zinnecker. Manon van Maurik, studente aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg, maakte samen met twee studiegenoten een korte documentaire (zie boven) over deze circusfamilie. Het laat volgens Van Maurik goed zien hoe het familiecircus er op dit moment voorstaat. "Hardwerkende mensen die - misschien wel tegen beter weten in - hun familiebedrijf in leven willen houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden