Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Wethouder Johan van Everdingen wenst vv Cabauw succes bij de 60 uur durende jubileumactiviteiten.
• Wethouder Johan van Everdingen wenst vv Cabauw succes bij de 60 uur durende jubileumactiviteiten.

Aftrap 60 uur voetbal bij vv Cabauw

  •   531 keer gelezen

CABAUW • Op de vroege morgen van Hemelvaartsdag –rond 8.00 uur- verzamelde zich een grote schare enthousiastelingen voor de officiële start van 60 uur voetbal bij vv Cabauw.

Wethouder Johan van Everdingen en voorzitter Ton van Beek stonden kort stil bij dit unieke evenement, dat gehouden wordt naar aanleiding van het zestigjarig bestaan van de dorpsclub.

Belang
De wethouder roemde het belang van de voetbalvereniging voor Cabauw en omstreken. "Het is al zestig jaar lang een bindende factor voor verschillende generaties. Mooi is dat niet alleen het mannenvoetbal aandacht krijgt, maar dat ook de vrouwen hier hun voetbalhobby kunnen uitoefenen. Het damesvoetbal is een belangrijk onderdeel van deze club. Wellicht levert vv Cabauw in de toekomst wel enkele Oranjeleeuwinnen!"

Hij loofde verder het grote aantal vrijwilligers en sponsors, die de schouders zetten onder de nieuwbouw van de kleedkamers, zodat de vereniging er ook in de toekomst goed op staat.

Mengeling
Na de officiële openingshandeling beten de bikkeltjes van JO9-1 het spits af van de 60 uur aaneensluitende voetbalactiviteiten. Een bonte mengeling van 'wedstrijden' staat in deze periode gepland: competitiewedstrijden, walking football 40+, penaltybokaal, vaders/moeders tegen kids, Ladies Night, etc.

Ook rondom de velden is er volop vertier, dus belangstellenden zijn gedurende de zestig uur activiteiten zeker welkom.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }